My weekend (klicka här)

Den här helgen har varit jobbig, stressig, fantastisk, kreativ, vacker, frustrerande och lite till men mest av allt har det varit roligt. Jag och Kia har plåtat ett jobb som jag har gjort och jag är så vansinnigt glad över hur det blev. Kia är så jäkla duktig! Detta är så klart inga utav hennes bilder;) det är min telefon som vanligt..

Stående finlunch. Korv med problemlösning, mums.

Kvällen avslutades med en aningen bättre komponerad måltid. Min man bjöd på svamprisotto. Tack för det.

Nu ska jag mysa med mina ungar!!!

Kram på er, ha en fin söndag!

 13 Comments

 1. Kia wrote:

  Bra Nittiotals tofs!

 2. Karin wrote:

  Herremingud, alltid lika fint. Men TRÅDGALGARNA! Var hittar jag dem?

 3. Linn wrote:

  Jag gillade stålgalgarna. Var kommer de ifrån?

 4. Annica wrote:

  Galgarna finns på Rädda Barnens designshop också! Två flugor i en smäll! http://shop.rb.se/Section/Section.aspx?SectionId=5012613

 5. Annica wrote:

  Eller nästan samma… Jag var lite snabb där.

 6. Amelie wrote:

  Hanna vart kommer ditt söta hårband ifrån?? Måste ha det på beachen faktiskt. PUSS

 7. madeleine wrote:

  men såå ljuvliga pics, ser ut som det varit en kresativ helg! å snygg ja det är du ju som vanligt, cooling

 8. Anna M wrote:

  Fint!!! Axx

 9. Alexandra wrote:

  Vad är det för läckra gardiner och stänger?

 10. [...] ha stått för stylingen och Kia för fotningen, kan det vara denna lägenhet ni grejade med vid detta inlägg kanske? Bra jobbat i så fall [...]

  • Hanna Wessman wrote:

   Tack, Ja det stämmer men det är inte Kia som tagit dessa bilder;) dom tog en mäklarfotograf. Kias kommer här på bloggen när vi hunnit sätta ihop allt. Superfina, hon e grym! Ska bli roligt att visa snart! Jag har varit med under renoveringen av hela huset och det kommer mer spännande längre fram;)
   Kram