New Blog (klicka och läs här)

Jag skrev nyligen om min nya grej, att bli ett pilatesfreak! Går faktiskt riktigt bra! Kvinnan bakom mitt nya intresse heter Amelie och är ett riktigt superproffs! Hon är delägare i Stockholm Pilates Center och det är inte för inte hon tränar Sting när han är i stan. Hon är numera inte bara min vän och tränare, hon ska också bjuda oss alla på massa bra tips, inspiration och direkta råd om träning och hälsa här hos mig! Jag är jätteglad att äntligen kunna hälsa henne välkommen hit på riktigt! Gör det gärna ni också!

Kör i vind!

The Health Blog2 Comments

  1. Åååå, jag lyxade med en PT på Stockholm Pilates Center förra hösten, två gånger i veckan. Har aldrig mått så bra! Jag älskar Pilates.

  2. jennifer wrote:

    sånt gillas! jag behöver inspiration på den biten innan jag säckar ihop för gott :).
    kram/jennifer