Ny början

Foto av Paulina Westerlind.                                                                                                                                                                                                                                      

Text till bilden: Förrövarens skuld lägger sig tungt i min späda kropp. Plockar fram en svart skam. Syns den? Måste vara normal, passa in. Vill inte vara ett offer. Kroppen har redan fått betala sitt pris. Nu rentvå. (text och bild till kommande yogaprojekt ©jennie.liljefors)

Denna termin och detta år lider mot sitt slut. Nästa fredag den 21/12 är det vintersolståndet och även ett mytomspunnet datum med flera teorier om jordens undergång.

Själv tror jag att detta datum istället kommer innebära stora positiva förändringar. Jag tror och hoppas att vi går in i en tidsålder fylld av upplysning, fred och kärlek och jag ser yoga som en väg till detta.

Vi kan använda detta datum och det nya året till att symbolisera den vändpunkt som vi längtar efter i våra liv. Det är faktiskt helt upp till oss hur vi vill leva våra liv, vilken livssyn vi väljer att ha, vilka tankemönster vi väljer, vilka strukturer vi vill ta till, hur mycket vi låter gammalt bagage påverka oss.

Säg nej till gammalt negativt bagage, säg nej till det du inte behöver.

På det nya året håller jag många spännande workshop, yogadagar och retreats. Mitt stora fokus kommer att ligga i att hjälpa människor som varit med om något slags trauma. Ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat då jag har behövt bearbeta flera egna trauman och yogan har varit guiden till självläkning, acceptans och mjukhet.

Kl 12.13 den 21/12 sker det stora skiftet vintersolståndet. Använd gärna denna tidpunkt till att stillna och öppna upp för en positiv framtidstro, den behövs då det är många gemensamma uppgifter vi behöver ta tag i framöver.

På väg mot nya mål, foto av Paulina Westerlind.

Kl 17.00 – 19.00 samma dag kommer jag tillsammans med två kollegor hålla en donationsklass på Yogashakti, Timmermansgatan 10. Anmälan gör ni direkt här, varmt välkomna.

 

 

Nu njuter vi av en underbar Lucia eftermiddag:-)

Karlavägen kl 06.00 Luciamorgon 2012, tack till dig som tände marshallerna!

Glad Lucia!

 

 

 

 One Comment

  1. Paulina wrote:

    Fint Jennie. Gillar speciellt texterna till boken. Bild och text passar så fint ihop. Du och jag = teamwork