Om oss

Välkommen till Hanna’s Room. Vi är en stilkonsultbyrå som drivs av Hanna Wessman tillsammans med handplockade experter inom inredning, mode och skönhet. Som klient hos Hanna’s Room kommer du i första hand ha kontakt med mig Hanna. Jag är den som tillsammans med dig fattar alla stora kreativa beslut och den som garanterar en process kantad av glädje och uppfriskande enkelhet.

För oss är du som klient det allra viktigaste. Vår drivkraft är att förverkliga dina drömmar. Det kanske låter som en klyscha men drömmar förtjänar att infrias. Livet är för kort för att inte ha det precis så som man vill. Oavsett om det handlar om att skapa en hemmiljö som speglar dig som ägare eller att ta fram en uppdaterad garderob och stil som lockar fram det allra bästa. Vi ser till att det händer. Det är ingen klyscha, det är en sanning.

Vi har ett unikt nätverk som består av de allra bästa inom sitt fält och där du som klient hos Hanna’s Room får tillgång till förmånliga priser. Vårt nätverk består även av europeiska aktörer vilket ger oss möjlighet att kunna fånga upp möbler och inredningsdetaljer som annars kan vara svåra att hitta i Sverige.

För mig som driver Hanna’s Room är det viktigt att du känner dig trygg och omhändertagen. Jag vill att du ska veta att vi alltid kommer vara diskreta och måna om att du som person ska känna dig glad och nöjd över att anlita oss. Jag vill att det ska vara enkelt för människor att nyttja sin fulla potential. Alla förtjänar sina drömmars hem och en stil som matchar jaget, det är grundläggande i allt jag gör.

Hanna’s Room tar med glädje sig an stora renoveringsuppdrag där vi är ditt språkrör, vi projektleder hela processen från A till Ö utan att bortse från de små, men avgörande detaljerna. Att förändra och förbättra sin hemmiljö ska vara lätt, tidseffektivt och roligt. Vi tar även hand om mindre omfattande uppdrag och ser till att du blir nöjd och positivt överraskad. Vi tar även uppdrag som rör arbetsmiljöer, offentliga rum och kontor.