One night in Berlin (klicka här)

En kväll i Berlin. Jacka, blus och byxa, Twist & Tango. Skor, Kurt Geiger.6 Comments

 1. Sanna wrote:

  Hot stuff!

 2. Så jäkla snygg så jag döööör!

 3. madeleine wrote:

  hey good looking! jag är på jakt efter en skinnjacka, ser ut som jag just hittat en…..

 4. Anna wrote:

  Snyggt! Som alltid Hanna! Vet du vad blusen och byxorna heter och hur storlekarna är?
  Glad sommar!
  Anna

  • Hanna Wessman wrote:

   Tack snälla! Storlekarna är som dom ska men jag gillar när jeansen sitter lite löst så om du gillar det så skulle jag säga gå upp en eller två storlekar. Twist har flera jättesnygga jeans och blusar som kommer nu till hösten, detta set kommer först nästa vår:( jag fick ha det på mig på mässan. Jag har ju stylat ss13 åt dem och jobbar med deras butikskoncept.
   Glad sommar på dig!
   Hanna