Plaza Interiör – part 2

hanna_w_ncc_0371

 

Lite fler bilder från visningslägenheten i Plaza Interiör, som finns ute nu. Jag blev så glad när jag hittade det här skåpet från Superfront! Älskar både färgen och mönstret. Det gör sig så perfekt i rummet och blir en härlig kontrast till de mer klassiska valen. Fotot är från Nollimages.

 

hanna_w_ncc_1209

 

Belysning är så klart en väldigt viktig del i en inredning. För att verkligen skapa rätt känsla när mörkret faller krävs att man tänker till. Jag jobbade både med punktbelysning i form av golv, tak och bordslampor men också med riktat ljus och spotskenor som gör en enorm skillnad. Nu finns det snygga också ;)  Jag hittades dessa här, Max EL.

hanna_w_ncc_0347

 

Jag ville ha mycket gardiner men absolut inte begränsa ljusinsläppet. Alla vackra tunna tyger och gardiner kommer från My Window. Mer info om inköpsställen hittar ni i tidningen:)

Foto: Malin Cropper

Stylist: Hanna Wessman

Inredningsassistent: Matilda Johnson

 11 Comments

 1. Alex wrote:

  Varenda liten pinal och detalj är perfekt!
  Du är SÅ duktig.

 2. madeleine wrote:

  köpte mig ett nummer av tidningen, asså du är ju bara så hiiiiimla bra på det du gör, väldigt inspirerande nu när vi skall försöka få till till förändring i vårt vardagsrum, kram

 3. [...] & styling by Hanna Wessman, photo: Malin Cropper. Published in Plaza [...]

 4. Hej Hanna,

  Hoppas OK att jag publicerade dessa foton på min blogg, de är så fantastiskt fina! Om inte så hojta till bara:)
  Givetvis finns länkar till dig och fotografen.

  Ha det fint!
  Kram
  Jenny

 5. kajsa wrote:

  åh, blev superinspirerad av detta fantastiska jobb! minns du möjligtvis vad fotografen som tagit bilden heter? en hel del att leta bland på noll images.

 6. Joanne wrote:

  Så vackra bilder! Hittar inte tavlan från nollimages. Var det längesedan ni köpte den?

 7. Muriel wrote:

  Fantastiskt inspirerande! Det var även lite kul att upptäcka min gamla loppisfyndade byrå i gustaviansk stil på ett av fotona. Nu måste den ju få komma ner från vinden igen! Jag skulle vilja fråga dig om du har behandlat den på något sätt? Vet inte om det är ljuset, men min är mörkare i träet, samt har en grönaktig ton på stenskivan (som jag skulle vilja ha gråare)…

 8. […] Styling by Hannah Wessman  •  Photo by Malin Cropper  •  Hanna’s Room […]