Plaza Kvinna (klicka här)

För några månader sedan hade jag besök av Plaza Kvinna här hemma. Väldigt trevligt och jag tackar så mycket för besöket! Om ni vill läsa det lilla reportaget finns det ute nu:) De vackra bilderna på väggen i mitt sovrum är tagna av bästa Kia Lefwander. Jag är dessutom i väldigt fint sällskap av grymma Karin Myrenberg och Andrea Engsäll.

Av Jonna Dagliden Foto Christopher Hunt12 Comments

 1. Men lilla Hanna Wessman!!!
  Wow vad imponerad jag blir nu. Duktiga, fina, smarta, härliga, snygga, underbara du.
  Bra jobbat tjejen, grattis till allt du tagit dig för.
  Like your blog alot. I´ll be back!
  Puss & kram…Johanna ( Borran..)

 2. madeleine wrote:

  åh så spännande! så fin du är! fina bilder av Kia kan jag ana, shit vad duktig hon är den tjejen!!

 3. Du är proffsbloggare, jag är amatör. ;)
  Ha en fin helg söta du!

  Puss & kram

 4. Kia wrote:

  Tassarna i taket!
  Du är en sådan heting. Köper tidningen på en gång. Det blir helgens läsning!

 5. Kia wrote:

  Åh mina prints, vad fint. Blir tårögd!

 6. veronika wrote:

  oioioi, så gøy!
  må kjøpe plaza asap!
  god helg vakre du!

 7. Nadine wrote:

  Vart ifrån är glaset som du har på nattduksbordet?

 8. Så kul! Heja! Otroligt fina bilder också : )
  Måste bara fråga – var har du köpt din stora rutiga Hay-låda? Har letat runt utan att hitta en så stor. Finns bara i female-setet ihop med fyra andra lådor, men då är den rutiga inte alls lika stor. Tacksam för tips.

  Nadine: Glasen finns även på Grandpa och NK! Tror jag sett dem på Cervera också. Är mycket nöjd med mina :)

 9. […] Commitment Issues: The use of non-traditional framing, here with bulldog clips, helps create an edgy, clean look. This is also cool because you can change out new pieces with the season, or as your mood strikes you. Photo courtesy of Hannah’s Room […]