DSC_0193

photo: Maria Riazzoli


Hej nya kruka! Plus skott från gammalt fikonträd som vuxit till ett litet nytt fikonträd. En liten applåd för dom gröna fingrarna måste jag säga. Krukan är från Bergs Potter och heter Julie.


svartatomater2_lowres

svarttomat_lowres

photo: Maria Riazzoli


I början av sommaren köpte vi en ovanligt snygg tomatplanta. Mörka blad och tjusig hållning. Leveransen av tomaterna då? Jo, svarta! Så coola. Eller mörkt, mörkt, lila är de väl egentligen men de riktigt stora är faktiskt snudd på svarta. Ingen aning om vad sorten heter men jag älskar den!


lavastenar1_lowres

lavastenar3-lowres

lavastenar2_Lowrees

photo: Maria Riazzoli


När No Need For A Name hade sin Pop up Shop i Hörte så kunde jag inte låta bli att köpa denna handgjorda plåtburk med lavastenar i från MAD et LEN. Vad ska du med lavastenar i en burk till tänker kanske du. Jo det ska jag tala om för dig. Jag tänkte droppa den tillhörande doftoljan på stenarna och sen bara njuta av den fantastiska doften som sprider sig i mitt hem.

Är vi inte lite trötta på doftljus nu? Detta är det nya ju!


FERM_LIVING_IMAGE_PK_07

FERM_LIVING_IMAGE_PK_32

FERM_LIVING_IMAGE_PK_25

FERM_LIVING_IMAGE_PK_09

FERM_LIVING_IMAGE_PK_14_v3

FERM_LIVING_IMAGE_24

photos: Ferm Living


Alltid lika kul att se nyheterna från Ferm Living . Jag föll lite extra för den stooora väskan – perfekt att samla ihop diverse prylar i här hemma. Överkastet är också en favorit – men handen på hjärtat, hur ofta lägger ni på överkastet på sängen? Jag gör det aldrig… Jag tycker också att de tunga sammetsdraperierna är så himla fina. Tummen upp för stylingen!unnamed-1MrBig

Photo: David Hughes, styling: Lotta Agaton för Bolia


Precis innan Ebbe kom så köpte vi ny soffa. Jag hade letat läääänge efter en stor, härlig en i sammet och plötsligt hittade jag den. Mr Big var namnet. Vår är inte lika stor som ovan utan består av två ihopsatta moduler. Färgen är i mörk, midnattsblå och vi älskar den! Jag ska fota så fort vi har fått våra nya dynor som tyvärr blev förstörda i samband med att Ebbe kom till världen…