Happy weekend

Har haft en väldigt rolig dag! Jobbat heldag med Äntligen Hemma och påbörjat min nästa inredning, som är ett kök. Älskar kök! För mig är det hemmets hjärta och där jag helst av allt hänger både hemma hos mig själv och hos andra.

På mig har jag, Skor från Topshop (gamla), byxor Samsö Samsö, tröja och jacka H&M och väskar är ett riktigt reafund. H&M 30kr :)

Detta är kvällens läsning. Beyoncé! Älskar henne med ;)

Och den här också.. :)

Önskar er alla en riktigt fin helg! Måtte våren komma på riktigt!

Kramar

Hanna5 Comments

 1. Marie wrote:

  Fantastisk blogg.
  Men på tok för smal, sämre förebild.

 2. w wrote:

  men vilken onödig kommentar från marie! varför ska det i tid och otid kommenteras om hur kvinnor ser ut? och varför skulle hanna vara en dålig förebild bara för att hon råkar vara smal? och vem bestämmer vad som är för smalt eller lagom smalt? nä, som sagt. riktigt tråkig kommentar!

  hanna jag tycker du är en jättebra förebild med din framgångsrika karriär och förmågan att kombinera denna med ett familjeliv! vi är många som tycker du är superduktig – oavsett utseende!

 3. Myggan wrote:

  Marie, jag tror du skulle trilla av stolen om du såg Hannas matintag för en dag :-). Vi styr inte över våra gener, å Hanna jag tycker du och dina gener är en fantastisk förebild.

  // Myggan

 4. Kia wrote:

  Hanna du är awesome!