Sommaren 2013, en lååååååång sommar!

Jordgubbebild(7)bild(3)bild(12)bild(10)bildIMG_3280bild(9)IMG_3240bild(5)IMG_3324

Det har varit ett låååååångt sommarlov fyllt till bredden av allt som gör livet så fantastiskt härligt att leva. Ord räcker föga till att beskriva allt min väska är packad med för att ta mig igenom kommande mörka dagar då sommaren känns väldigt långt borta. Men, inget ont som inte har nåt gott med sig? Även om sensommaren gärna får hänga sig kvar så välkomnar jag höstens mustiga kök med öppna armar. Men innan vi tassar in på svamp, grytor, rödvin och vilt kommer jag dela med mig av recept och upplevelser från sommaren 2013, den bästa sommaren på väldigt länge. Välkomna tillbaka och till en kommande höst fullspäckad av smaker och inspiration. Nu kör vi!

 One Comment

  1. sanna wrote:

    Gud så härligt. Hade missat att du är igång igen. Här ska lagas citronkyckling redan i kväll.
    kram sanna