The cabinet before and after (klicka här)

Efter:

Före:

Tur att jag hade hjälp. Min stora pojke målade hela skåpet tillsammans med mig! Helt imponerad! Trodde hela tiden att nu tröttnar han snart men icke. Han var lika nöjd som jag över resultatet. Färgen, Farrow and balls Elephant Breath har stått för inspirationen. Blandade till en perfekt nyans snickerifärg. Silkesmatt.

 4 Comments

 1. Madeleine wrote:

  Ja det blev ju hur snyggt somhelst!!! Å med den extra-rollern
  Kan det ju inte bli annat än ett fantastiskt resultat, vilket team ni är, kram

 2. Hannasinspo wrote:

  Grymt snyggt! .. och en son som din önskar jag mig också.

 3. JOLINE&MIO wrote:

  Nää, klockrent. Ja, vad säger man. Och den där stolen, FASIKEN säger jag bara. Jag älskar den där stolen. Jag får nöja mig med mina acapulcos.