Today (klicka här för fler bilder)

Idag saknar jag gårdagen.. Superlyx med mammas hummersoppa, min syster, moster Majsan, kusin Anna och mamma i torpet! Var bara Frida som ville ställa upp på bild. Har jobbat länge på sin nya snyggmin. Ser bra ut. Mycket bra.

Idag har jag varit lite över allt. Det började med ett möte med revisorn. Efter det drog jag vidare till en kund utanför stan. En ren konsultation. Att använda sig av en inredare behöver inte alltid innebära helhetslösningar där jag fattar alla beslut, köper in och möblerar (även om det är fantastiskt roligt:) Idag handlade det tex om att ge vägledning, tips och inspiration. Jag går från rum till rum och säger vad jag tycker, vad man kan hitta på, undvika, plocka bort eller lägga till. Allt på 1 timma, kostar 1250 kr. Vill man ha mer av min hjälp efter det bjuder jag på konsultationen.

Huset var fantastiskt och jag tror att det kommer bli grymt när det är klart. Paret som bor där var smarta tycker jag som tar in lite nya ögon precis innan renoveringen är klar. Jag hann precis ge lite tankar på färgval och sista materialvalen, mycket roligt.

Efter det var jag förbi ett par presskontor. Whyred bjuder på en härlig höst kan jag säga.

Fint på kontoret är det också.

För er som inte redan märkt det så är jag väldigt svag för små väskor i färg. Får liksom alltid stoppa mig själv, jag menar hur många väskor kan en kvinna behöva? Ok, många. Men hör på det här. Jag har inte en enda svart väska! I alla fall ingen jag använder..hahaha.. Hur som, den här är från Cecilie Melli och jag sprang på den på Spalt PR. Efter den här bilden dog min telefon.. Ja, alltså jag tar alla mina bilder med min iphone. Måste köpa mig en bra kamera! Någon som vill tipsa? Den måste vara liten, lätt och sjukt bra! hahahaa.. så klart!

Fin kväll!

 

 3 Comments

  1. madeleine wrote:

    så kul att få hänga med i din vardag, ni ser verklligen ut som två kopior av varandra du å din syster (fulminen till trots), snyggt! härligt med färgglada väskor,kan man aldrig få för många av..lr?
    ha en fin onsdag

  2. Sanna wrote:

    snyggaste syrrorna i stan for sure. puss

  3. maj gaaad vad ni är lika!!!!