Träna på resande fot (klicka här)

Nu har jag landat i Stockholm efter en underbar och välbehövlig resa. Skönt att komma hem ändå. Nu är det flyttkaos som gäller i en vecka eller så då vi ska flytta några kvarter bort. Härligt!

Det är med att träna när man är på resande fot är lättare sagt än gjort. Jag var ute och sprang någon gång men det var på tok för varmt och jag lyckades aldrig ta mig upp tillräckligt tidigt för att springa när det var lite svalare. Har man tur att bo på hotell med gym så är det toppen!

Jag och min kille gjorde så att vi bestämde några enklare crossfit-pass som vi genomförde med det som fanns, som t ex hantlar, roddmaskin och övningar med vår egna kroppsvikt så som knäböj, burpees, armhävningar osv. Styrketräningsmaskinerna rörde vi aldrig överhuvudtaget. Jag tycker att de är gammalmodiga och trista att jobba i. Bättre med fria vikter, skivstänger, hopprep osv osv..Sen la jag även in vissa pilatesövningar i crossfit-passen som passade bra. T ex så finns det många bra magövningar i pilates som man kan använda sig av. Vi var borta i 9 dagar och vi tränade kanske 4-5 gånger. Det är helt ok tycker jag med tanke på att man ska ta det lite lugnt någon gång också ;) Det värsta som finns är att komma, helt förslappad, och inse att man måste börja från scratch igen..det motiverade mig till att träna några gånger under min semesterresa!One Comment

  1. madeleine wrote:

    välkommen hem!
    tänk om man hade haft den disciplinen, duktiga är ni!! spännande med ny lägenhet!!