Yesterday at the office

1y2

1y11

Har inte kommit så mycket längre med kontoret men loggan är i alla fall på plats och nästa vecka ska hyllorna upp och kontorsstolar fixas. Måste säga att det är en fantastisk känsla att ha en riktig arbetsplats att gå till! Och att få dela den med en hel massa härliga kreativa människor som ger så mycket glädje och energi varje dag!  Som jag längtat! Och som jag letat. I lite över ett år faktiskt. Jag hade nämligen en ganska gedigen kravlista om jag säger så. Markplan, egen ingång, stora fönster, vackra golv, högt i tak, plats för minst 4 pers, två separata rum, nära mitt hem och dagis, ingen överlåtelseavgift och prisvärd hyra. Mjahapp. Behöver jag säga att man måste vara sjukt envis och ha en gnutta tur innan man skriver ett sådant kontrakt. Sanna, TACK för att du förde mig samman med Hanna Liska som var lika glad över att flytta ut som jag var över att flytta in :)

Photo1

bild kopia

bild

Kia på plats! Tog med Kia på lite kultur igår. Vernissage på dagis. Tyvärr sa min lur godnatt annars hade jag bjudit er på mina söners mästerverk. Har man en Hjertén i familjen kan man väl inte betrakta deras arbete som något annat menar jag ;)

1y

Mina killar!! Älskar.5 Comments

 1. Svärmor wrote:

  Superfint kontor bästa Hanna.

 2. Nina wrote:

  Megagrattis till kontoret Hanna!! Ser svinfint ut! Räkna med besök av mig:) Massa kramar Nina

 3. Nina wrote:

  Har du förresten något tips på en snygg ljusgrå väggfärg? Den grå jag målade blev typ blå/lila..suck. Puss

 4. Billie wrote:

  Fantastiskt, den som väntar brukar man ju säga…grattis!!
  Kommer och tar en kaffe när kaffebryggarn/maskinen eller pulver kaffet står klart..:))

  Kram

 5. madeleine wrote:

  va kul härligt att samla gänget!!!