Yesterday at work (klicka här för fler bilder)

Igår sprang jag och Kia som två små galningar mellan ett gäng olika presskontor. Jag gör ju vanligtvis inga tidningsjobb men detta var för roligt för att avstå. Ska berätta mer när det närmar sig, men jag ska inte snåla på bilderna här:)

Coola bågar från min favorit. Oscar Magnuson. Mina vanliga glasögon är O M, kanske får bli ett par solisar också.

Mini Market.

Min jacka är från mina vänner bröderna Dukes coola butik, Indiana. Fick med mig en camo t-shirt senast jag var där. Säljer allt en armylover kan behöva!

Väskan är från Local Firm och kommer till hösten. Inte min alltså.

 One Comment

  1. Hanna wrote:

    Jag älskar verkligen allt med detta! Väskan, jackan, leo-skorna, dina kommentarer! Keep it up, ska bli kul att se vad du har för dig framöver. Nu ska jag läsa senaste RUM Hemma som du också hade ett finger med i spelet i, tror jag, skoj!
    /Hanna – doyoufancythis.com